Vad kan jag använda som luktätare?

På gymmet kan det lukta svett då och då. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Du måste få rutin på det hela. I luktborttagare test får du tips och råd. Luktstopparen fungerar bara om resten av utrymmet är rent.

Det måste du tänka på.

Det måste finnas tydliga regler. Det kan röra sig om rent hyfs. Därför kan du prova att ställa sprayen bredvid maskinerna. Det här kan minska på behovet av luktätare drastiskt.

Varje medlem kan då snabbt torka bort svett på säten och handtag efter träning. ta dän dålig lukt Dessutom så är det inte så dumt att uppmana medlemmar till att ta med sig handdukar då de tränar. Det är bättre att sitta eller ligga på handduken istället för direkt mot maskinen.

En handduk absorberar vätska på redskapen bättre. Nya medlemmar kan ju få gratis handdukar.

Det är viktigt att få bort röklukten på gymmet. Cigaretter och träning kan ju ses som motpoler men det finns alltid folk som tycker att det är okej att stå i dörren till gymmet och röka. Detta bör förbjudas så att alla som kommer till gymmet får fräsch luft då dörren öppnas.

Vad som anses vara bra personlig hygien varierar

ta

I allmänna lokaler kan man inte tvinga folk att inte lukta. I luktborttagare test kan du läsa om vilka luktborttagare som passar bäst till vilket område.

Genom att använda en Svettluktsdödare kan du få bättre lukt direkt på platsen där den ställs ut. allt-fraktfritt.se har dessutom produkter för golvbrunnar.

När det finns en flaska i omklädningsrummet så kan medlemmar enkelt få bort svettlukt från kläder och skor innan de börjar träna eller innan de går hem. Många väljer att använda sprayen som deodorant också.

Märk luktätare rätt

För att gym-medlemmar ska börja använda de luktätare som ställs ut så gäller det att dessa märks på ett tydligt sätt. Du kan med fördel skriva att den kan användas på redskapen.

Uppmuntra till användning av produkten. Om den står på en tydlig plats så används den oftare.