Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Kan man verkligen byta ut ut orginal cigaretter mot e-cigg . Rökning som rökning menar de som anser att electrocigarette enbart är ett annorlunda val för blossande. Men det är viktigt att förstå att e- cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

Ifall du har bestämt dej för att lägga av röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom skilda smaker på cigaretten att välja på. Detta kan rentav vara det som gör att man känner en aning mer inspiration och tycker att det blir enklare att leva ett hälsosamt leverne.

Hur länge kan jag blossa min e-cigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en e-cigg räcker. Det är inte ovanligt att man kan få ut cirka 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska varor då tvingas man begagna på rätt sätt och ta hand om batteriet.

e

Hur mycket el-cigg kostar beror oftast på dess kvalité samt utseende. Då du ska inhandla en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Elcigg kan även funka kortare perioder. Om du aldrig har prövat en e-cigg tidigare kan det vara positivt att pröva för att begripa vad det hela handlar om.

Du behöver inte vara en vanlig rökare för att blossa e-cigg

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Med en e-cigg som är utan nikotin då kommer man icke att bli avhängig. Nu kan man alltså feströka utan den skadliga drogen.

En e-cigarett påverkar ingen annan. Skilda ejuice skänker lite olika smak samt aromer som enbart är behagliga. Vattenpipor kan fyllas med vanilj alternativt jordgubbsdoft, e-cigg påminner på det viset på dessa. Här slipper du till på köpet den farliga tobaken.

Handla e-juice samt e-cigaretter online

Ett hett förslag är att köpa e-cigg och e-juice i svenska e-shoppar. E-shoppar på nätet har ett större och bredare sortiment. Detta tar rökning till en totalt ny nivå. Sätt dej ned i lugn och ro och upptäck alla typer av e-cigaretter.

Då du köpt din nya e-cigg bör du lära dej hur den funkar. Då du sköter om e-cigaretten på korrekt vis får du även ut mer av e-juicen.