Prova electrocigarette nästa gång

Om du undrar ifall man kan byta ut elcigg mot riktiga cigaretter är du inte ensam. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men tro det eller ej så kallade e-cigaretter är mycket säkra.

En e-cigarett kommer dessutom med flera olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett bra alternativ när du vill sluta röka. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

hur

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar blossa på den?

Batteriet spelar en avgörande faktor i din elcigg. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

Olika el-cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

Köp din e-cigarett, läs sedan noga igenom instruktionerna. Då tillåts den ett längre liv.