Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

Ibland vill man ha läsk. Fruktsoda är mycket populärt i Sverige. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Att göra egen läsk blir kul med en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra med de rätta bubblorna

dricka

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Det är fullt tillåtet att dricka läsk varje dag. Du håller kostnaderna nere. Nu kan du göra egen fruktsoda hemma i köket.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Du kan testa en ny smak varje dag om du vill. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Du behöver inte acceptera vilken julmust som helst. Du har alltid nygjord läsk hemma.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. En svagare smak ger mindre socker.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Du kan få den att smaka godare. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Det är bra!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Man köper en gång sedan aldrig mer. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. allt-fraktfritt.se säljer produkterna.

Köp en smak som du gillar. Fruktsoda och Pommac är inte samma sak.

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Det är ju så kul med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Kanske finns det en smak som föredras. Kanske har du den smaken hemma och kan bjuda på den. Du blir en bättre värd än alla andra.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. läskkoncentrat Du kommer inte att ångra dig. Inte idag och inte imorgon!