Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

festmust

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa flaskan. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. pris sodastream läsk Julmust Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Mixa som du vill.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.