Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

sodastreamer

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så kan du använda dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. pris aqvia läsk must De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du blir din egen dryckesblandare.

Se till att ha rätt smaker hemma

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Ha lite variation. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk blir godare än många andra. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.