Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Askorbinsyra har många fördelar framför vanligt färgningsmedel. C-vitamin har uppenbarligen många fördelar.

När du får grönt hår

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det här kan bero på lite olika saker. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Medlet ger den naturliga hårfärgen åter.

C-vitamin kan användas till mycket bra

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om man äter mat med c-vitamin i så mår man bra.

Vad är c vitamin bra för? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Vacker hy är en dröm för många

Man kan behandla hyn med c-vitamin också. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Du får en hy som ser bättre ut.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.Askorbinsyra används även till håret.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Askorbinsyra Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Köp nytt om den blivit gul. Då den är billig är den smidig att köpa in.