Man behöver energi både för träning och vardagslitet, använd druvsocker

Druvsocker samt vanligt vitt – alternativt brunt socker är ingalunda likadana saker. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Dextros eller glukos tillhör kategorin enkla sockerarter. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Inför nästa träningspass prova att lite dextros för att se om du märkder någon skillnad på din energinivå.

Druvsocker är omedelbar energi.

vinbryggarsocker

Ibland behövs mer energi än som finns tillgänglig. Visst har det hänt dig också att energin tagit slut eller inte räcker till ibland, speciellt kanske inför ett träningspass eller motionsrunda. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Om du behöver extra energi stoppa inte i dig en massa kakor och godis där de mesta kolhydraterna hamnar kring buken. Ett piller dextros kanske är allt du behöver för att “komma på fötter” igen.

Ger exempelvis vindruvor samma effekt som dextros?

Det heter ju druvsocker så du har slagit huvudet på spiken. Du måste stoppa i dig en hyfsat stor kartong med druvor för att få i dig samma mängd som ett litet piller. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Så detta är ett bra sätt att höja sockerhalten på ett naturligt sätt.

För många så är den stora fördelen med att köpa glukos i en behändig förpackning att man kan använda sig av sockret på ett så smidigt sätt. Det är lite otympligt att släpa runt med en bärkasse eller väska med vindruvor när blodsockret är lågt. Ett par tre teskedar pulver i vattenflaskan du har till träningen räcker.

Alternativ till att hitta druvsocker i någon affär är någon e-shop.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Om du vill druvsocker köpa kan en webbutik vara din bästa leverantör. Det finns 1 kg påsar på nätet där priset är riktigt bra.

Köp flera paket så inte ditt eget lager tar slut. Många passar på att prova olika sporter på sina semestrar, har du samma tanke, kanske ett par tre påsar druvsocker får plats i resväskorna.