Känner du igen symtomen och vet att du har smittats av coronavirus?

Många har coronavirus utan att veta om det. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Barn som smittas av coronavirus kan smitta vuxna.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Det är inte så svårt som man kan tro. Kanske har din hund corona, om huden pussar dig kan du också få det.

desinfektion

Smittspridningen är igång. Du har förvandlats till en smittbärare. Det nya viruset skiljer sig avsevärt från en vanlig influensa.

De flesta känner till en vanlig influensa. Med cononavirus rör det sig om upp till två veckor och flera dagar på objekt. Den som har en bakteriedödande spray går inte säker för det.

Så vet du att du har smittats av coronavirus

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Det är relativt vanligt med feber och hosta. Om du har en kombination av dessa två är det ganska rimligt att tro att du kan ha smittats. Beroende på hur allvarliga symtomen är kan du antingen stanna hemma eller söka hjälp på sjukhus.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Det är vanligt med huvudverk. Man kan också bli trött. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Man får inte vänta för länge.

Vi tycks reagera olika på cononavirus

Det är också viktigt att förstå att vi verkar reagera olika på coronavirus. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. I Sverige verkar vi ha klarat oss ifrån det.

Även inom samma familj kan reaktionerna bli olika. Symtombilden skiljer sig från olika personer.

Behöver du testa dig?

Har du flera symtom så kanske du måste testa dig. Har du cononavirus kan ett test vara bra. Slipp oro dig och du hjälper till att stoppa sjukdomen från att spridas ytterligare.

Om du ändå är hemma så kanske det fungerar ändå. Det är viktigt att isolera sig om man är sjuk. Sedan är allt åter till det normala.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Många åter C-vitamin för att hjälpa immunförsvaret. Ännu bättre är att ta C-vitamin i förebyggande syfte, 1-2 gram per dag och öka till 1 gram 5 gånger om dagen om man blir smittad.

Kolloidalt silver har blivit populärt i USA. desinficeringsmedel Preparatet finns även i Sverige.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Då dör viruset. Kunderna uppskattar IONplus och Holistic.