Kan man skydda sig mot coronavirus på jobbet?

Om du fortfarande måste gå till jobbet är du kanske orolig för att du kommer att smittas av coronavirus där. Din arbetsplats kan ge dig skydd mot coronavirus. Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Handsprit ger inget skydd mot coronavirus.

smitta

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. I början ville ju alla ha handsprit. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Med en handtvål som fungerar som bakteriedödande och som klarar coronavirus har du ett riktigt fint virusskydd. Ingen alkohol behövs. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Du kan få torr hud av handsprit. Efter en spritning är det inte mycket kvar som skyddar huden mot angrepp. Bakterier har utvecklat en resistens mot handsprit.

Vad som är mycket värre är att alkohol torkar ut händerna. Händernas fett löses upp. Går det långt kan du få svara problem med dina händer på sikt. Handsprit innehåller en massa kemiska ämnen.

Den katjoniska handspriten är mycket mildare mot din hy.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Döda alla bakterier med Smittstopp antiseptisk tvål.

Det har aldrig varit enklare att köpa och att använda en bakteriedödande tvål

På jobbet är det lätt hänt att vi glömmer att tvätta händerna. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Du vill ju inte vara den som tjatar.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. desinficering Tala om för alla andra hur viktigt det är med en god hygien.

Prova antibakteriell spray för ytdesinfektion

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. Du måste vara uppmärksam och försiktig. Alla kanske inte bryr sig lika mycket som du, det måste du vara uppmärksam på.

Den antibakteriell sprayen kan användas på dörrhandtag och datormöss. Alla kommer att uppskatta din insats. Använd den bakteriedödande sprayen där folk tar på saker.

Antibakteriell handdesinfektion finns även som spray. Bakterier och virus bara försvinner. Det här kan fungera mycket bra då du köper en produkt som är särskilt till för att ta kål på coronavirus.