Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

Via allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Ju äldre skorna är desto svårare

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Även för skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. ta dän dålig lukt Vissa byter till och med oftare. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Även fötterna måste tas om hand. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.