Hur blir jag av med coronavirus?

Många undrar om det finns produkter mot coronavirus. Pandemin kan lösas på flera sätt. Börja med att tvätta händerna.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Använd gärna en antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Sedan sköljer du av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Använd bara rena handdukar. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Men handdukar går också bra.

Coronavirus på ytor i ditt hem och på jobbet

Allt måste desinficeras. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Det betyder att det inte räcker med en natt utan folk i en byggnad för att den ska vara utan smitta. Prova gärna en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

desinficera

På så sätt håller du ytorna rena. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Tänk efter före

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Är billigare i pulverform.
Behövs inte mer än något gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

I USA säljer man kolloidalt silver som kosttillskott. antibakteriell spray Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Viruset dör. IONplus säljer som smör.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Rådet kom av Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd gärna näsdukar eller servetter. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Då kan du få coronavirus.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Enklare skydd har inte rätt motståndskraft mot coronavirus. De har ingen verkan alls.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Slarva inte med handhygienen, rena händer är viktigt.