Gör egna såpbubblor med glycerol

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Det är ju kul med såpbubblor.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns många olika recept online men grundreceptet är alltid glycerin, vatten och diskmedel.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Att ha såpbubblor som hobby kostar inte mycket.

Finns glycerin på webben?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Om du handlar på internet spar du pengar. allt-fraktfritt.se för då får man även ett vettigt glycerol pris som gör att aktiviteten inte blir dyr. Köpa glycerol Bunkra upp med rätt varor så att du inte blir utan.

Är glycerin farligt?

glycerol

Är det farligt att använda sig av flytande tvål för lekar i badkaret? Jadå, absolut. Det är samma sak med glycerinet. Man vill ju inte äta det men. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är ingen fara.

Hur fungerar glycerinlösningen?

För det första måste man ha rätt verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. Du hittar många tips och trix online.

Ett tips är att göra fler verktyg för när man väl kommer igång med såpbubblor så vill alla testa att göra sina egna bubblor, både stora och små. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.