Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

festmust

Om du vill göra hemläsk så är koncentrat att föredra. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. kolsyremaskin Julmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du håller intresset vid liv. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.