Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Även biociderna är slut. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

influensa

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Lagret tömdes snabbt. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Om du behöver rengöringsmedel för visir så kan du köpa det på desinfektionsfabriken.com.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. De säljer sprayer också.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Utvecklingstakten står aldrig still. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. desinfektionsmedel spray Du kan även använda det som rengöringsbad.

Spray för visir och skyddsglasögon är ny. Spraya på och torka av.

På desinfektionsfabriken.Städbolag och vårdinrättningar rusar till desinfektionsfabriken.com för att beställa.

Sortimentet står emot coronaviruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.