Det nya svenska företaget säljer desinfektionsmedel till sjukvården

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Bolaget levererar till många andra företag i livsmedelsindustrin.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Priserna har aldrig varit så höga.

Om du behöver handdesinfektion eller desinfektionsmedel så kan du köpa det direkt av desinfektionsfabriken.com. Preparat som C-vitamin som pulver toppar företagets försäljningslistor just nu.

Nätbutiken drivs av Gert Strand AB som har bevakats av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen under många år.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Oftast spär man ut desinfektionsmedel med vatten.

bakteriedödande

Våra produkter produceras på ett annat sätt. Biociden används för att bryta ned smuts och virus på ytor.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Ett perfekt resultat varje gång.

Detta gör att biociden inte förbrukas till att knäcka smuts, vätning och rengöring utan kan angripa virus och bakterier med full kraft.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Produkten är skonsam mot huden även om du använder den under en längre tid. Inte handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsfabriken. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Om du vill ha en bakteriedödande tvål så ska du kika igenom Smittstopps sortiment.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

5 liter räcker till 250 liter desinfektionspreparat. Det är 500 flaskor. Många kan spara upp till 500 flaskor med den metoden. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Man har snabbt anpassat sig. Du kan köpa preparatet på flaska enligt många olika literintervall.

Så kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på lagret.

Nu måste många rengöra visir, då kommer vårt triple action verkande desinfektionsmedel väl till pass. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Du späder enkelt ut koncentrat med lite vatten. Visirbad finns också till försäljning.

Företaget desinfektionsfabriken.com gör det lättare för företag att beställa desinfektionsmedel.
Koncentratet är billigare än plastflaskorna.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.