Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det kan även fortgå på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Ingen mer dålig lukt alltså.

luktborttagare

Via allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Skor har också en bortre gräns. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Om lukten fortfarande är kvar

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. få bort dålig doft i lägenhet Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.