Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Men desinfektionssprit är inte alltid den bästa lösningen. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

bakteriedödande

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Ta det lugnt. Undervisa barnen i att tvätta händerna.

Man måste också byta kläder ofta. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

Man kan spraya grönsaker och frukt. Coronaviruset har ingen chans. Många tycker att IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Handtvätt och rena ytor är a och o. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Viruset kan fastna på matkassar.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Ha det i köket också. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!