Det är allvarligt med passiv rökning!

Idag vet vi att det är farligt med passiv rökning. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

var

Man kan bli drabbad av passiv rökning utan att först veta om det. Man måste verkligen se upp. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Röken kan sätta sig i kläder och föras vidare till andra. Om små barn utsätts för detta är det mycket farligt. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

Allt fler upptäcker att man kan undvika passiv rökning genom att använda sig av ecigaretter. inte farligt på samma sätt. El-ciggen är mycket mer skonsam mot omgivningen. Man kan fundera på detta i kampen mot passiv rökning.

Tänk på din omgivning det är viktigt

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Många rökare känner sig illa behandlade. Man kan bara skaka på huvudet och hoppas att någon kommer att introducera elciggen för dessa personer så att de kan fortsätta med en bättre hobby.

Man måste betänka hur man påverkar sin omgivning och det gäller faktiskt inte bara rökare. Det finns mycket som kan störa, parfym är bara ett exempel. Om man bara använder sitt sunda förnuft så brukar det gå bra. Det gäller också dem som äger butiker.

Man kan inte stå och röka precis i ingången om man vill motverka passiv rökning. Det är ju ändå så att andra blir drabbade i så fall. Butiker vinner även på att tänka på andra allergiker, man kanske bör se över hela butikssystemet?