Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Det räcker med en bra handtvål. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Då dör alla virus. Många glömmer handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Risken minskar med ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Använd en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Använd produkten där du tycker att det behövs.

handtvål

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Överdriv inte

De flesta är oroliga för influensa just nu. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Många kunder gillar Smittstopp. Det finns på nätet.