Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Men det är inget substitut för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Så använder du bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Många glömmer handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Dina händer är smittbärare igen. Men du känner dig så säker med din desinfektion att du kliar dig lite i ena ögat.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Använd en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

desinficera

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Det finns ingen vits med att överanvända

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Det finns på nätet.