Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

ta

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

När du säger saker på rätt sätt så kan du säga det mesta. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Du kan göra personen ledsen. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Sprayen kan användas från topp till tå.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Tänk på vad du säger. Men ibland måste du göra något. Du kanske har en vän som inte känner dofter och lukter. Ibland kan luktsinnet vara nedsatt. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Men andra får inte höra på. doftborttagare
Tänk efter före helt enkelt. Då kan man hålla alla glada. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Den är helt säker.

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Självklart är den skonsam. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.