Använd elcigg för att bli rökfri

Har man en gång börjat röka är det inte så lätt att sluta. Man kan ju fastna redan efter det första blosset, efter det kan det vara svårt att bli rökfri. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

e

Att bli rökfri är inte så okomplicerat men en elcigg stöder dig på vägen

För att sluta röka måste man förstå mekanismerna bakom, som tur är finns det värdefulla tips. Oftast räcker det inte bara med en metod. I Sverige finns det inga elcigg med nikotin, prova därför att kombinera med nikotintuggummi om du måste.

Bara det att lyckas med att vara rökfri dag för dag utan att uppleva att något fattas rent fysiskt kan göra den stora skillnaden. Med hjälp av en e-cigg kan du behålla vissa delar av din rökrutin om du skulle vilja. Det kan vara det som gör att du lyckas.

Smarta hjälpmedel som gör skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Idag finns det appar till både Windows och iPhone som du kan använda om du vill. Appar hjälper dig att få organisation. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

I forum på internet kan du få stöd från andra rökare. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Alla är olika och ibland kan det vara bra att ta hjälp av andra. Den som vill kan googla och få gratis information, snabbt!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. Är man inte motiverad spelar det ingen roll hur el-cigaretter man har. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Viljan ska finnas där och man måste inse att när man fattar beslutet så finns det ingen återvändo.

Att bli rökfri som feströkare är svårt. Att sluta betyder att man aldrig mer för en tobakscigarett till munnen. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Du måste ha bestämt dig om du ska lyckas bli rökfri.