Verkar handdesinfektionsmedel mot coronavirus?

Många är rädda just nu. Även om du själv inte tillhör riskgruppen för att dö av coronavirus har du säkert familj och vänner som tillhör denna grupp. Det är anledning nog till att använda bra handdesinfektionsmedel som skyddar både dig och de som finns i din närhet.

Skydda dig själv och alla andra i din närhet med handdesinfektion

Men coronaviruset kan vinner ofta över handspriten. Sjukdomen drabbar alla på olika sätt.

Du vet inte om du kan smitta andra. Det är ett gott skäl till att vara extra noggrann med handdesinfektion. Användandet av handdesinfektionsmedel kan skydda andra.

HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas i kök och badrum!

Handspriten är oftast otillräcklig som desinfektionsmedel. Det är känt att handspriten inte dödar alla virus. Spriten tar inte många av våra vanligaste virus. Vattenbaserad handdesinfektion kan vara ett mycket bättre alternativ.

Se efter om du har en antiseptisk tvål i köket. Välj en tvål som är skonsam mot din hy. Du bör ha tvål nära på alla platser som du använder.

antibakteriell

Desinfektionssprit är inget du behöver i ditt hem. handtvätt Handspriten är slut, men det är inget stort problem. Tvål fungerar bra mot handdesinfektionsmedel.

Många föredrar en vattenbaserad handdesinfektion.

Starka medel kanske inte biter på coronavirus

Kom ihåg att alkohol som känns starkt inte alltid är bästa vapnet mot coronavirus. Det kan däremot torka ut dina händer. Särskilt om du använder sprit ofta. Handskar kan erbjuda ett bättre virusskydd.

Det är också viktigt med god ytdesinfektion

Köp en antibakteriell spray så kan du använda den för att få rena ytor. Handtag kan för smittan vidare. Hitta på olika sätt att öppna dörrar på. Prova att använda handskar.

Använd den bakteriedödande spray för att spraya på dörrhandtag. Så kan du öka ditt skydd. Ha alltid antibakteriell spray hemma.

Sprayen kan användas som ytdesinfektion också. Då kan du spraya överallt.