Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige valde liksom England en alternativ väg för hantering av smitta och man undvek att tvinga folk in i karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Det kan vara svårt att undvika att bli smittad då viruset finns i samhället. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Torka av ytor, så kallad ytdesinfektion. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Handsprit är bra till mycket men den kan inte döda alla virus. Några av våra vanligaste sjukdomar överlever handspriten. Spritningen dödar däremot hudens naturliga skydd mot virus så efter spritningen har dessa virus fritt fram.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Det finns andra desinfektionslösningar som fungerar bättre.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Du kan förbättra ditt immunförsvar. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Bättre immunförsvar hjälper även mot coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. IONplus är bäst.

Om du vill ha rena ytor så kan du använda dig av ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Stoppa Coronaviruset Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Boka inte biljetten till månen än!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.