Så kan du lyckas med att sluta röka snabbare samt smidigare

När man ni bestämt sig för att sluta bör du starta din rökavvänjning. Det existerar en hel del sluta röka tips och allihop är kanske icke så relevanta för dej. Här är ett par av dom saker som kan vara till undsättning under den första tiden och vidare.

sluta

Fast före man anmäler sig till en mängd kurser bör man ta reda på vad du verkligen vill. Har ni verkligen beslutat dig? Men det är bara om man är motiverad som du kommer att klara av detta, annars är det noll mening.

Shoppa e-cigg som saknar nikotin till din rökavvänjning

Anförtro dej till e-Cigaretten. Dom e-ciggen producerar ånga samt påminner om rökning. Det är svårt att få tag i de med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det är oftast en överlägsen kombination.

Det som är så skoj med elciggen är att de finns i många skilda smaker och att dom kan användas exakt överallt. Man skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Sök efter medicin mot beroendemekanismer

Nu så finns det en del skilda rökavvänjning läkemedel som du kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilket läkemedel man ska ta beror på din situation. Fråga er läkare om råd. I tuffa perioder kan det vara lämpligt att ha en coach.

Hypnos mot rökbegäret billiga el cigg

Man brukar hypnos som rökavvänjningsmetod nuförtiden. Med hypnos går du till botten med ditt begär. Det här kan betyda flera tillfällen av hypnos-terapi men du bör ju kombinera denna metod med andra metoder så att du erhåller ännu bättre effekt.

Var dock noga med att bara gå till en seriös individ som är omtalad för att klara av hypnosen på ett suveränt sätt. Om man går till en oseriös individ så är det som att dumpa kosing i sjön och du kan inte någonsin förutspå om det är riskfritt att genomgå behandlingen.

Hitta nyttiga sluta röka råd på webben

På webben hittar ni kostnadsfria sluta röka råd. Du bör fråga andra före detta rökare om deras rökavvänjning. Har man funderingar om el-cigg så kan du ju fråga om det också.