Med en nikotinfri elektrisk cigarett ges fördelar

Det är som ett alternativ till rökning som e-ciggen oftast kommer på tal. Vad kan vara suveränt med en elektronisk cigarett om vi ej får i dej nikotinet som i vanlig rökning?

e

hur

Idag är det mer och mer populärt att röka e-cigarretter och människor är medvetna om det. En elektrisk cigg testas oftare än en standard cigg av ungdomar. Ungdomarna som testar dem som säljs i Sverige utvecklar intet beroende ehuru de är utan nikotin. Detta får väldigt positiva konsekvenser.

Vi blossar e-cigg när man önskar och inte för att man måste

När det gäller gamla typen av tobakscigg så varken partyröker vi eller gör det enbart för att känner för det. När det gäller tobaksprodukter bestämmer vi ju näppeligen själv när beroendekänslorna sätter in så du är icke den som styr. Men med e-ciggen som är utan nikotin så kan du minsann bestämma personligen för de leder ej till nåt beroende.

Det borde vara en trevlig upplevelse med god arom och doft och som är rogivande. Om ni röker e-cigarretter så kommer ingen att gnälla på någon äcklig cigarettrök eftersom den ej existerar och du själv njuter av en god arom från första blosset. Aromer som jordgubbe, vanilj samt mynta leder till att man mår angenämare och känner sej uppfriskad.

Ingen kommer till skada och ett nöje lägre pris

Det ska sägas att ett startkit åt e- cigarett kommer vi långt med. En stor fördel med en elektronisk cigarett är att den räcker väldigt länge, i många dagar, och det är därför billigare att röka på sin favorit el-cigg. Du behöver näppeligen känna något tvång att ta dej till en shop då du ej blir beroende av dessa e-cigg. Köpa glycerol. På internet existerar ju möjligheter att shoppa till enastående pris om du hellre vill göra detta.

En fin e-cigg kan användas länge och du kan byta e–liquid när som helst. Då du önskar byta smak måste vi inte byta ut manick som givetvis är både lönsamt samt praktiskt. Då e-ciggen inte innehåller nikotin är det inte någon åldersgräns på dessa och inte förbjudet för någon att röka.

Även då somliga påstår det så finns just inget alls som visar någon fara med att bruka e-cigg. Då dom som tänkt välja en elektrisk cigarett som är trevligare för dom flesta så kommer såna påståenden ofta ifrån dem som tjänar p att hålla kvar personer i rökning.

Det gäller att själv fundera igenom vad eciggen består av. Om du på inga villkor börjar blossa på grund av e-cigarett så är det här riktigt bra och något som kommer att gynna det kompletta samhället med minskade hälsoproblem samt en trevligare miljö på offentliga platser.